středa 29. července 2015

Zakynthos 2015

Ahojky, tak jak jsem slíbila, ukážu Vám fotky z naší dovolené :)
Byli jsme 2 týdny v Řecku, na ostrově Zakynthos a jedním slovem: BOMBA.
Pro mě to byla ta nejkrásnější dovolená, na které jsme s Davidem byli. Fotek mám přes 700, takže všechny je Vám samozřejmě ukázat nemůžu, ale vybrala jsem jen takový "výcuc".
Řecko jsem si zamilovala, krásná příroda, moře nádherné, na pláži málo lidí, lidé velmi milí, kamarádští :) Určitě se tam ještě vydáme a Vám to také doporučuji :)
Našli jsme si k sobě i kamarády, naše "sousedy" z vedlejšího apartmánu, se kterými jsme chodili do města na nákupy, na večerní drinky, pozdě do noci jsme si vykládali na terase a bylo nám fajn :)





Ale nejkrásnější, a také z něho mám nejvíce fotek, byl výlet lodí kolem celého ostrova :) Tak nádherné moře jsem v životě neviděla. Plavba trvala 9 hodin i s přestávkami na koupání, kterých jsme měli celkem tři. Samozřejmě nechyběla zastávka na nejznámější pláži Navagio s pašeráckým vrakem. Další bomba! 








Jak jsem říkala, fotek mám strašně moc, takže by se mi sem ani všechny nevlezly, proto jsem vybrala jen něco :) 
Z Řecka jsem opravdu uchvácená a stále se k němu ve vzpomínkách vracím a věřte, že ještě dlouho vracet budu :)

Pokud Vás teprve dovolená čeká, užijte si ji!
Krásnou středu

pátek 24. července 2015

Vysvětlení mé neaktivity :)

Ahoj všichni!
Už třetí týden jsem se neozvala a chci Vám to vysvětlit.
Ve svém posledním příspěvku jsem psala, že jedu na dovolenou. Dovolená byla super, moc jsme si ji užili :) Dojeli jsme minulou sobotu, v úterý jsem Vám chtěla napsat příspěvek, hodit pár fotek, ale bohužel mi to nevyšlo, byla jsem jeden den v nemocnici a až do dnes jsem se zotavovala. Ještě mi pořád není nejlíp, takže bližší vysvětlení a fotky čekejte během začátku příštího týdne :)
Užijte si krásný, ikdyž tropický, víkend :)

Vaše Klariss


čtvrtek 2. července 2015

Má první výhra :)

Minulý pátek jsem u Michelle na blogu vyhrála svou první výhru, její knihu poezie :)
A včera mi přišla!
Mám z ní opravdu radost, ještě jednou děkuji :)
Až ji přečtu a zamyslím se nad ní, tak Vám určitě poreferuji :)


Takové krásné věnování mě úplně dojalo :)




"Kniha je zrcadlem, v němž spatříme pouze to, co v sobě nosíme."

"Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše odpovídá."




středa 1. července 2015

Nákupy na dovolenou

Už minulý víkend jsem Vám psala, že jsme byli nakupovat v Břeclavi, ale až dnes ráno jsem se dostala k tomu, abych Vám své nákupy vyfotila :)
Nakupovala jsem převážně v GATE, kde mi padli do oka tři trička :) Poslední dobou se mi začala líbit oranžová barva, tak jsem neodolala a koupila si hned dvě :) největší radost mám z toho, kde je květinový nápis. Květinový vzor se mi začal hodně líbil :)
Plavky mám také z GATE, nevypadají "nic moc", ale oblečené se mi líbí a hlavně mi sedí, což je u mě nejdůležitější, protože u mě není nic horšího než kupovat plavky nebo podprsenky. V GATE kupuji plávky ráda, protože si můžete koupit jen vršek nebo spodek, nebo si to jakkoliv kombinovat. 
Plážová taška byla taky docela horor, protože jsem měla úplně jinou představu než jsem v obchodech nacházela.  chtěla jsem velkou tašku, do které dám opravdu vše, ale nakonec jsem svolila ze svých nároků. Do této 2 ručníky dám, k tomu přidám láhev vody, knížku a můžu vyrazit :) 
Žabky jsem si koupila proto, protože mi sandálky nepasují. Mám malou nohu a nízký nárt, takže mi je vše buď velké, plandavé a nebo mě to naopak škrtí. Bílé baleríny objevil David, to byla rychloakce, šup rup, bereme :)
Kdo mě zná, tak ví, že oblečení moc nenakupuji, ale když už se na to vrhnu, tak nakoupím vše potřebné, někdy i nepotřebné, přiznávám :)



Mějte krásnou středu