čtvrtek 29. října 2015

Sváteční středa :)

Ahoj,
tak jak jste si užili volnou středu? Já jsem ji využila k tomu, abych si dodělala resty, na které jsem se chystala už dlouho.

1. rest - Vytvořila jsem si jednoduchou podzimní dekoraci
Dekorace je opravdu jednoduchá, zabrala mi asi 3 minuty? Nepotrpím si na vyřezávané dýně, na blikací strašidelné světýlka, nic takového. Tak jsem zvolila jen takovou jednoduchou dekoraci na stůl :)




2. rest - Pověsila jsem si rámečky s fotkami
Rámečky jsem měla koupené snad už půl roku, ale nebyla jsem schopná vzít kladívko a přibit pár hřebíčků. Takže včera jsem se do toho pustila a jsem spokojená. Za měsíc jedu opět do Ikea, tak si koupím další rámečky a naši sbírku fotek budu rozrůstat. Jen doufám, že mi jejich přibití nebude zase trvat půl roku :)




3. rest - Koupila jsem si šperkovnici
Už jsem se nemohla dívat na tu přetékající krabici plnou šperků a tak jsem si v úterý koupila šperkovnici v Pepco. A zrovna jsem si šperky i roztřídila. Ve víku jsou přihrádky na prsteny, náušnice a náramky, a ve dvou šuplících mám všechny své náhrdelníky. Nejspíš budu potřebovat ještě jednu šperkovnici :)




4. rest - Udělala jsem si zábal na vlasy
Ano, někomu se to může zdát směšné, ale po dlouhé době jsem si barvila vlasy sama a zjistila jsem, že vlasy mám hodně zničené, tak jsem si koupila vlasový zábal, ne masku, a udělala jsem si čas si to na ty vlasy napaplat :D Zábal hezky voní a vlasy jsou vážně jemné, tak doufám, že to bude mít při dlouhodobějším používání super účinek :)


Mějte krásný den

pondělí 26. října 2015

Slunná sobota v Mikulově

V sobotu bylo krásně, tak by byla škoda toho nevyužít, proto jsme se rozhodli vyrazit na výlet :)
Ani jsme moc neplánovali kam pojedeme, a tak jsme skončili v Mikulově. Po dlouhé době jsme se trošku hýbali, udělali jsme si výšlap na Svatý kopeček, jeden z kopců Pavlovských vrchů. Sice jsme si dali trošku do těla, ale stálo to za to. Krásný výhled, krásná příroda, pecka. 







Mějte krásný týden

pátek 23. října 2015

Nákupní horečka

Jak jsem psala v minulém příspěvku, už nakupuji vánoční dekorace. Pomalu se mi to doma už hromadí, za chvíli to nebudu mít kam dávat. Potřebovala bych ty velké papírové krabice z Ikea. No, ještě že jsme tam byli minulý víkend. Ale tak nevadí, koupím příště :)
O víkendu máme v plánu jet k Davidovým rodičům, kde ještě mám jednu krabici s vánočními dekoracemi, tak si to vše roztřídím, ať už to mám nachystané.
Tento rok se na Vánoce obzvlášť těším, asi je to tím, že budeme s Davidem poprvé sami :) A taky doufám, že bude kupa sněhu! (já, která každou zimu nadávala, když napadlo 5 centimetrů).






Mějte krásný víkend

čtvrtek 8. října 2015

Yankee Candle

Ahoj,
zdravím Vás po dlouhé době :)
Už tu máme podzim, a určitě víte, že jsem maniak přes svíčky. Svíčky Yankee Candle jsem si oblíbila minulý rok, kdy mamka vyhrála od této společnosti plnou krabici svíček a vosků. Polovinou jsem byla obdarována, mám to ale hodnou maminku :)
Včera když jsem přišla domů, jsem si na ně vzpomněla a hned jsem si jednu zapálila. Opravdu Vám provoní celý byt, někdy jsou až moc aromativní, takže stačí opravdu malý kousek vosku.
Na tuto dobu jsem se těšila celý rok. Zapálíte si svíčku, zachumláte se do deky a přečtete si časopis nebo zajímavou knížku :) Miluju to 



Tato vůně "Cranberry Ice" je moje nejoblíbenější :)
A touto velkou kráskou mě obdaroval David na Vánoce :) Ještě jsem ji ani nezapálila, šetřím si ji na letošní zimu :)



 Podzimní výzdobu moc neřeším, dýně a podobné věci moc nemusím, spíše jsem maniak na zimní dekorace. Už teď beru Kik útokem, kde už prodávají zimní dekorace, ale o tom bude příspěvek jindy :)



Krásný den

čtvrtek 1. října 2015

Mimoní šílenství :)

Ano, i když je nám tolik kolik nám je, s přítelem si ujíždíme na mimoních :D A tyhle obrázky mě opravdu baví :)






Krásný den :)