pátek 13. února 2015

Už zítra...

to vypukne! S Davidem se stěhujeme do našeho prvního (a doufám že zároveň i posledního) společného bytu. Dnes budeme přebírat klíče a zítra "hurá" na to. Nenávidím stěhování. Balení věcí mi nevadí, ale to vybalování, nikdy nevím, co dřív. A že toho máme opravdu hodně. Do toho malování, nová podlaha, nová kuchyň. No práce to bude nejspíš na dlouhou trať, ale už teď se těším, až to bude všechno hotové, jak si večer sednu do obýváku s teplým čajem a knížkou (celá já :D). Přikládám foto, jak to u nás vypadalo cca minulý týden, kdy jsem balila pouze kosmetiku, dekorace, a tak, znáte to. Ještě na nás čeká skříň, postel, prostě větší nábytek.




Mimochodem, dnes je pátek 13.tého, věříte na pověry? Já vůbec, ale celý týden slyším od své mamky (btw: taky blogerka, najdete ji zde), že v pátek je 13.tého, že se určitě něco stane? No jo, maminka, hysterka. Po kom to já mám?

Aby toho nebylo všeho málo, včera mi odešel můj notebook. Uznávám, byl to už stařeček, měl úctyhodných 5 let, ale přece jen, ještě chvíli vydržet mohl. No, stále tak nějak doufám, že se mi podaří ho rozjet, oživit. Samozřejmě, to bych nebyla já, jsem si nic nezálohovala, takže jsem o vše přišla. Snad jsem se už poučila a příště nebudu líná si to na ten hard disk naházet. No ale jak jsem říkala, stále doufám, naděje umírá co? Poslední.

Tak se zatím mějte krásně, užijte si víkend, postupně budu přidávat fotky ze stěhování, malování, prostě dokumentace, jak má být :D


4 komentáře:

  1. Dcero,musíš vidět tu vidinu toho, že to bude vše krásné a nové...A pak si to budete jen užívat§§§§a PŘI TÉ REKONSTRUKCI ZAVŘI OČI....pA MAMUŠINA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, na to se těším, až bude vše hotovo, vybaleno,... ;-)

      Vymazat
  2. Už se moc těším na fotky zařízeného bytečku:) A přeji vstoupit přes práh pravou nohou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, určitě pár fotek přidám, až budeme mít hotovo ;-)

      Vymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)