středa 11. února 2015

Vítejte!

Zdravím všechny, kteří zavítali na můj nový blog. Jsem teprve nováček, tak trpělivost prosím! Na začátku bych se Vám chtěla trochu představit, ať víte, kdo vůbec jsem :)

Jmenuji se Klára, ale všichni mi říkají Klariss
Mou největší zálibou je četba knih. Miluji všechny žánry, od historických knih po červenou knihovnu. Neznám lepší odpočinek, než s knihou v ruce. 


Jsem nenapravitelný romantik. Miluji večerní procházky s přítelem ruku v ruce, romantické filmy, usínání při svíčkách, zkrátka nosím růžové brýle.



Mou největší láskou, kromě svého přítele, je naše fenka, Shally. Neodolám, když na mě udělá ten svůj smutný kukuč. Jo, a taky hrozně ráda spí v mé duchně!


S přítelem jezdíme v létě hodně na výlety, ale mým největším snem je navštívit spolu Paříž. Čtyřleté výročí našeho vztahu se pomalu blíží, tak třeba, snad?? 


Myslím, že na úvod by to zatím stačilo. Ono se ani nedá popsat všechno, aby Vás člověk poznal z jednoho příspěvku. Budu ráda, když někdy přijdete nakouknout, co nového, a tím poznáte další střípek z mého života.

Přeji Vám krásný večer




5 komentářů:

  1. Vítej mezi námi..ať se ti daří...

    OdpovědětVymazat
  2. Klárko, dnes jsem objevila tvůj blog díky moc milému komentáři na tom mém :o) moc děkuji za návštěvu a musím říct, že Ten Tvůj je báječný...těším se na spoustu dalších krásných tipů na zajímavé knížky a přeju hodně sil a nápadů k zařizování a vybalování v novém společném bytě...a ať Vám Vaše štěstí vydrží minimálně celý život....můj muž byl kamioňákem dlouhých 9 let...předtím skoro 6 let na montážích...do toho se nám narodily 3 děti...někdy mi bylo moc smutno....ale vše se dá zvládnout a pořád se máme rádi jako na začátku....přeji krásný den a ať se brzy dočkáš toho výletu do Paříže....také by mne lákalo se tam podívat...tak snad někdy...Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Rady, mockrát děkuji za milý komentář :) ano, někdy je opravdu těžké být pořád sama, a to zatím nemáme děti, potom to bude ještě horší, ale vše se dá zvládnout ;) Přeji hezký den a víkend ;)

      Vymazat
  3. Klariss, som rada, ze som Ta objavila takto na zaciatku :-) dakujem za komentik na mojom blogu...vdaka nemu som Ta objavila :-) rada sa budem ku Tebe vracat a prajem vela napadov...tesim sa na dalsie prispevky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Taky ráda chodím na Tvůj blog :)
      Hezký den, K.

      Vymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)