pondělí 30. března 2015

Další náročný víkend

Dlouho jsem nepřidávala žádný příspěvek, nejspíš proto, že koncem týdne jsem už nevěděla, kam dřív skočit. V sobotu nás čekala další kolaudace, takže opět velký nákup, úklid a chystání. V sobotu jsem naštěstí měla volno, takže jsem se nemusela až tak stresovat.
V pátek mi došla další knížka :) Jak jsem psala nedávno, maminka mi na kolaudaci věnovala knihu od Lorny B. - Nebeská láska, což je 4.díl. Tak jsem si objednala i ten 3., který nese název Andělské poselství naděje. Momentálně dočítám jednu knížku z knihovny, a hned potom se vrhnu na svou domácí knihovnu :)


V sobotu, jak jsem psala, byla další štace návštěv a kolaudace. Už jsem toho tolik nechystala, po zkušenosti z minulého víkendu, ale stejně nám zbylo jídla a jídla. Udělala jsem mou oblíbenou sýrovou roládu, na Davidovo přání chlebíčky, řízky a nepečený cheesecake :) Brzo se můžete těšit na recept :)


No a neděle, na tu jsem se vážně těšila. Divné, že? Většina lidí ji nemá ráda, protože už ví, že v pondělí zase bude vstávat do práce a čeká ho týdenní kolotoč. Ale já jsem se tentokrát na ni vážně těšila. S Davidem jsme leželi až do 11:30 v posteli, kráááása. Odpoledne jsme jeli nakoupit, občíhnout obchody, na večeři a zase zpátky do postele :) Včerejšek byl prostě odpočinkový, válecí a bylo to super :)

V pátek jsem ulovila v Kik tento krááásný obraz, přesně se nám hodí do obývacího pokoje :)


Krásná kytička od přítele :)


Tohoto travního muže jsme s mamkou dostali od babičky :) Návod na jeho přípravu je ZDE.

A večer nás čekala tato sladká dobrota :) Milujeme jahody :)



A jaký jste měli víkend Vy?


7 komentářů:

  1. KRÁSNÝ OBRAZ A VŠE..JAHODY MňAM...A KRÁSNĚ UŽ TI ROSTOU VLASY NA TRAVNÍM MUŽI...

    OdpovědětVymazat
  2. také si je chci přečíst :) ted byla Lorna v Praze.Už se těším na video sní ♥
    Také chodím lovit úlovky do Kiku :o)
    Dobrůtky mnam-hned bych si dala a mužík má krásné vlásky :o)
    Měj se Klárko hezky...
    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. To jste přece nemohli všechno stihnout za jeden víkend?:) Hmm sýrovou roládu bych si dala, jahody taktéž:) A další díly Lorny ti upřímně závidím, já budu čekat na narozeniny a Ježíšky:) My jsme měli taky odpočinkový víkend, trošku i filmový a nákupní, já nakupovala knihy, jak originální:) Tak hezký začátek nového týdne!:) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ano, stihli, proto to bylo velmi náročné :-)
      Děkuji, pěkný týden i Tobě. K.

      Vymazat
  4. Tak to jste se tedy opravdu nenudili! Nicméně obraz krásný, jahody k nakousnutí, zelený mužík krásně jarní:-) Můj víkend byl cestovní - k rodičům. A neděle také alespoň trochu odpočinková. Den odpočinku má v týdnu opravdu své místo:-) Přeji hezké dny! P.

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní víkend! Přesně podle mých představ.... :-) Papa, Klárka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)