úterý 10. března 2015

Kamionem do Anglie

Dnes ráno se mi vůbec nechtělo vstávat. Jak jsem si čistila zuby, vzpomínala jsem na své poslední prázdniny, kdy jsem byla ještě student, kdy jsem nemusela řešit vstávání do práce. A vzpomněla jsem si na svůj výlet s Davidem do Anglie. Jak už jsem jednou psala, David jezdí kamionem a lákalo mě se s ním do Anglie podívat, protože ještě než jsem nastoupila na VŠ, mým snem bylo odjet pracovat do Londýna. Potom jsem ale poznala Davida a z mého snu nějak sešlo, tak jsem si to vynahradila aspoň takto :)
V Anglii bylo krásně, i přes to upršené počasí, které by mi asi trochu vadilo, kdybych tam měla bydlet. Na jízdu po levé straně bych si určitě časem zvykla :)
V Anglii jsem byla 2x, ikdyž "jen" kamionem. Člověk fotí za jízdy, nějaké přestávky na focení nebo snad procházky po památkách, na to není bohužel čas. Vstávání za tmy, několikahodinové čekání v kolonách, hygiena omezená, co si budeme povídat. Ale i tak jsem si to užila, bylo to super a určitě se  v létě ještě do Anglie chystám, opět kamionem :D Přikládám pár koláží, aby na Vás dýchla ta pravá anglická atmosféra :)


Přístav Dover
Anglická krajina a večerní přístav

Směr Londýn, klasicky samé kolony a hodinové čekání
Strašně se mi líbí styl jejich baráků, restaurací,...
Lodička, kterou jsme pluli. Na fotce to tak nevypadá, ale byla obrovská! Tolik chodeb a pater, to jsem ještě neviděla!
Interiér lodi, všechno ve dřevě, led osvětlení, krása!
Nohy nahoře a selfie fotečka nesmí chybět!

Tak jsem si trochu zavzpomínala, už aby bylo léto! A co vy a cestování, kde jste byli nejdál? Hezký sluneční den,

10 komentářů:

  1. taky bych někam vyjela na výlet..Ale kam???

    OdpovědětVymazat
  2. Super zazitok...ja som este kamionom nesla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky ne, bylo to poprvé a bylo to úžasné :)

      Vymazat
  3. Klaris to musela být ale paráda :o)))
    Měj se moc hezky...
    Martina

    OdpovědětVymazat
  4. To mohla být krásná cesta! Děkujeme za pěknou reportáž.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to musela být paráda :o) také jsem se chystala s mým mužem na kamionový výlet do Anglie, ale bohužel jsme to nestihly...jj, kam se 3 dětma...tak jsem s ním aspoň párkrát jela na pracovní výlet po Čechách...teď už vyměnil kamion za autobus, tak tu Anglii už nestihnu...ale ty máš krásné fotečky a vzpomínky....mám tu zemi ráda, bydlí mi tam sestřenka už 20 let...tak jednou se tam třeba také podívám...měj se krásně a přeju hodně moc takových krásných výletů ...Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vzpomínky mám krásné a jsem za to ráda :) Anglii mám také ráda, měla jsem tam odjet pracovně, ale potom jsem potkala Davida a už z toho sešlo :)
      Krásný den, K.

      Vymazat
  6. Děvčata s cestou kamionem do Anglie není problém,.....která máta zájem,v pondělí 24.4.odjezd ze Soběslavi.Pište na Tulak410@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jako je pravda, že mezinárodní přeprava je při cestování hodně podceňovaná. Přitom spousta chlapů, co jezdí kamionem, jsou za společnosti rádi. Pokud jste hezká holka, tak jsou možná trochu radši, ale i já jsem se docela často prostě svezl stopem s kamionem. Třeba i jen kousek cesty, ale posune vás to někam... A na parkovišti někde na centrálním uzlu už vždycky seženete někoho, kdo jede alespoň kousek vašim směrem. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)