středa 18. března 2015

Máma - Věra Fina

Ano, opět příspěvek o knihách.
Jak jsem psala v minulém příspěvku, netrpělivě jsem čekala na knihu Máma od blogerky Carolina Mia. A dočkala jsem se! Včera mi přišel konečně balíček s vytouženou knihou. Jakou já měla radost! Přiznám se, že jsem ani recenze na knihu nečetla, líbil se mi název, obálka i to, jakým stylem Věrka na svůj blog píše příspěvky, a proto věřím, že kniha bude také tak skvělá. Zatím jsem se k ní nedostala, ale určitě brzo napíšu, jaká byla :) A to super věnování, které mi napsala, krása.






Po včerejším pořádku v knihovně jsem zjistila jednu věc. Pokud si koupím knihu nebo ji dostanu jako dárek, je mi  líto ji hned přečíst. Raději si ji nechávám "na potom", ale sama nevím na kdy :) Když si půjčím knihu v knihovně, knihu přečtu, vrátím ji a půjčím novou a tak pořád dokola. Ale jakmile knihu vlastním, je mi líto si ji hned "vyplýtvat" a přečíst ji a odložit do knihovny. Jasně, můžu se k ní kdykoliv vrátit, ale už to není ono :) Ale rozhodla jsem se to změnit! Je škoda, aby mi tak skvělé knihy ležely v knihovně bez jediného otevření :) Momentálně dočítám knihu Svlečená do naha, pravdivý příběh o životě a boji s rakovinou, moc smutnou knížku. Tuto nemoc jsme měli v rodině, proto je pro mě docela těžké tuto knihu číst a vzpomínat na "ty časy".


A co vy, máte knihu Máma od Věrky?
Nebo nějaký tip na super knihu?
Hezký večer

11 komentářů:

  1. Přesně takhle si knihy "dávkuji" i já:)) Mě prostě těší asi ten pocit, že ji mám a je moje a že po ní můžu kdykoliv sáhnout:)) Ale zase se mi už stalo, že se mi jich doma nahromadilo hodně nečtených a přitom zajímavých a já na ně jednoduše zapomněla:) Tak to budu muset dohnat v létě u vody:) M.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja teraz citam malo, ale tuto knizku si tiez planujem objednat...prajem prijemne citanie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. :o))) tak nejprve smích :o)))) mám to totiž také tak s odkládáním a šetřením si jich na ten správný čas.... a půjčené knížky hned abych je mohla včas vrátit.....
    Já ted dočetla dvě knížky od Simony Monyové a jednu astrologickou od Václava Emila Havelky :o)
    Měj se moc hezky..
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížky od Simony Monyové jsem dříve četla také :)
      Hezký den i Tobě :)
      Klariss

      Vymazat
  4. Knihy Svlečená do naha a Musela jsem zemřít jsem četla nedávno. Máma na mě čeká v knihovně.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já to mám s darovanými a koupenými knihami naopak - obvykle je rychle "zhltnu":-) a pak se k nim vracím. Knihu "Máma" zatím nemám, ale to neznamená, že se jedná o konečný stav:-) V poslední době se mi moc líbila oddechovka od Zdeny Frýbové "Den jako stvořený pro vážnou známost". Potom výrazně méně oddechová, ale moc hezká kniha od Tučkové "Vyhnání Gerty Snirch". A teď čtu "Joni" skutečný příběh Joni Eareckson, ženy která ochrnula téměř na celé tělo, opravdu síla. Hezký večer, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tip, Joni si určitě půjčím. Já teď dočetla Svlečená do naha, smutný příběh o životě s rakovinou. Hezký večer, K.

      Vymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)