čtvrtek 14. května 2015

Jak málo stačí ke štěstí :)

Já to nechápu. Ještě před pár roky jsem tvrdila, že moje mamka je maniak na dekorace, hrnky a cetky, a že JÁ taková nikdy nebudu, no chápete to? Omyl. Jaká matka, taká dcéra. Pořád se na internetu dívám, co by se mi tak líbilo, a to nemluvím o našich společných nákupech, které zpravidla praktikujeme ve čtvrtek :)
No a jak určitě víte, pracujeme spolu v obchodě a včera  nám došlo nové zboží - hrníčky. A tak jsem pořád váhala, zda si je vzít nebo ne, až mi je mamka koupila - děkuji! :)
Jsou naprosto úžasné, romantické, sladké a jsem z nich poprděná :)
Kdyby někdo chtěl, stačí napsat :)






Tak co, líbí? :)


16 komentářů:

  1. Jooo, jooo.....hrníčky jsou prostě láska, tomu se neubráníš... :-) A tyhle jsou obzvlášť vypečené!!! Tak si tu radost užívej a s nožkami nahoře něco dobrého popíjej!
    Hezké dny, Klárka.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou krásné. Za 14 let, co máme samostatnou domácnost, jsme si pořídili asi 4 hrnky na počátku. Ostatní jsme dostali darem a přetéká nám jimi police, takže se vždy v obchodě jen kochám. A ne a ne někdo nějaký hrnek doma rozbít:-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme si v únoru teprve zařizovali domácnost, takže zatím jich ještě nemáme tolik :)

      Vymazat
  3. Jeeej sú úplne nádherné!! :) Ja sa tiež stále obzerám za hrnčekmi a dekoráciami a keby som milionár tak by som asi vykúpila celý obchod :D Teraz sa len kochám pohľadom a raz za čas si niečo doprajem :)

    http://renkaartandlife.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Že bych si je taky koupila??sakra práce...

    OdpovědětVymazat
  5. No pááááni--jsou úžasné :o) vůbec se ti Klárko nedivím že tě tak okouzlily :o)
    Měj se moc hezky.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Oba jsou hezké:-) ale ten puntíkatý! Pro puntíky mám slabost. Hezký víkend přeji, Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne su a tie farby...uzasne :-) Tiez mame doma plno hrncekov a tazko odolavam dalsim, ale uz ich fakt nemam kam davat, tak sa snazim nekupovat :-) No neviem, co by som tymto odolala, keby som ich uz drzala v ruke :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jejda, hrníčky jsou fakt dost dobré, já bych hlasovala za ptáčka :o) néé že bych těch hrnků měla málo, počítala jsem je když o nich psala Ilonka a 40 žádný troškař :o) a odolávat se vždycky nedá, budu muset po nich kouknout u nás :o) . Hezkou neděli přeji. Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)