čtvrtek 7. května 2015

Kupa receptů

Poslední dobou hledám inspiraci na recepty na internetu (ani Vám nebudu říkat, kolik mám kuchařek). A jak už to tak bývá, zapisuji je, kam se dá. Takže už jsem se nemohla dívat na tu  kupu papírů, které jsem si zakládala, kam mě napadlo a koupila jsem si pořádný sešit.
A čekalo mě opisování :) Naštěstí těch receptů nebylo zase tolik, takže jsem to za půl hoďky zfoukla :) A k tomu jsem si udělala smoothie z jahod a kiwi.





A co vy, také si opisujete recepty z internetu? Nebo máte raději kuchařku, kde máte vše pohromadě?


6 komentářů:

  1. No mám sešity i kuchařky a kupu papírů s recepty, které když potřebuju, tak je samozřejmě nemůžu najít, že???

    OdpovědětVymazat
  2. No holky, kdybyste viděli můj mega sešit s recepty a k tomu papírovou horu rozhodně nepostradatelných kuchařských inspirací, tak byste se nasmály. Mně čeká jistě mnoho dlouhých večerů při třidění a přepisováni. A to nemluvím o spoustě "užitečných" záložek v počitači.
    Tak vaření zdar! Klárka

    OdpovědětVymazat
  3. Taky opisuju, ale málokdy se k těm sešitkům dostanu....

    OdpovědětVymazat
  4. Také disponuji řadou lístečků s recepty, které mám zastrkané v receptovém sešitě, který jsem si založila ve svých 14 letech a používám ho dodnes. A kromě sešitu vařím ráda z některých kuchařek - např. ty od Michopulu nemají chybu. Hlavně Farmářská zimní je můj favorit! Přeji hezký prodloužený víkend:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda tolik dopisů a půl hoďky? To jsi dost dobrá!:) Já se pořád nemůžu rozhodnout, jestli kuchařky nebo opisování...používám obojí a mám v tom maximální chaos:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si recepty z internetu vytlacim a do zosita vlozim...ale ten zosit ma momentalne 3-nasobnu hrubku ako povodne. Tolko som tam toho povkladala :-) Najprv som tiez vsetko prepisovala, ale potom uz nebolo casu. A kucharskych knih mam tiez vela, len do tych malokedy nakuknem...zosit to isti :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)