úterý 12. května 2015

Víkend na Vysočině

Čauky všichni :)
Pár dní jsem se neozvala, já vím, byla jsem off :) 
Minulý čtvrtek jsme měli na návštěvě pár kamarádů, sledovali jsme hokej a potom jsme šli na bowling :) Byl to super večer, asi tak jako když popíjíte s kamarády :)
No a v pátek bylo volno. My jsme se ráno začali balit, protože jsme před sebou měli víkend na Vysočině. Jezdíme tam každý rok, je to taková rodinná sešlost, v sobotu se peče prase a je to hrozně fajn :) Letos jsme byli už potřetí a už teď se těšíme na další rok :)
V pátek nám počasí vyšlo, to bylo fakt pěkně, dojeli jsme kolem 16 hodiny, vybalili jsme si věci, postavili stan (to je taková naše tradice, že vždy spíme jako jediní ve stanu) a pak jsme sledovali hokej. Večer jsme šli brzo spát, protože jsme byli unavení z předchozího večera. V noci byla bouřka, liják jako prase. Minulý rok David pokazil zip na stanu, takže nám zmokl spacák, ale nic hrozného :)
V sobotu už se počasí tak všelijak střídalo, chvilku zataženo, chvilku horko, ale nechtěli jsme nic riskovat, tak jsme se přesídlili do chatky a stan jsme sbalili. V sobotu jako každý rok jsme jeli na výlet, tentokrát opět nakupovací - do Freeportu a do Hatí u Znojma. Vrátili jsme se kolem 17 hodiny, kdy prase už bylo upečené, mňamka :)
Víkend byl vážně super, my se na něho těšíme celý rok, ale bohužel má jednu chybu. 
Uteče vždycky strašně rychle :(


A samozřejmě Vám musím ukázat něco z toho, co jsem si nakoupila ve Freeportu :) Ukážu Vám zatím jen boty, protože mikinu a svetřík jsem zrovna prala :)
Mě ty boty padly hned do oka, protože takové jsem u nás ještě neviděla, z rifloviny :) Navíc jsem si je zkusila a hned mi padli, což se mi nestává, já boty vybírám hodně dlouho, protože mám jednu nohu menší než tu druhou, ale tyto sedly úžasně :)


A ten motiv uvnitř :) Myslela jsem si, že to jsou sloni, ale spíš to vypadá jako tygr nebo lev? :D


Mějte krásný týden

1 komentář:

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)