úterý 26. května 2015

Život je život

Zdravím všechny, opět po delší době :) Vážně poslední dobou obdivuji blogerky, které přidávají příspěvek obden, nebo dokonce denně! :) Neuvěřitelné, jak nestíhám. Nebo spíš to bude i tím, že nemám svůj notebook, po Novém roce mi usnul a už se neprobral :( 
Víkend byl takový volnější. V sobotu jsem byla opět v práci, ale jen do 11 hodin. Odpoledne jsme jeli s Davidem do Břeclavi nakupovat, potřebovala jsem nějakou garderóbu na sobotu, jdeme na 50tiny :) Dojeli jsme domů, trošku jsme si schrupli, stejně pršelo a bylo hnusně, takže ideální počasí na válení se v posteli :) A večer jsme vyrazili za kulturou, do kina, na film Život je život. Musím říct, že jsem byla docela zklamaná. Česká komedie, fajn, nasmáli jsme se, ale co to proboha bylo s tím Jamesem Bondem? To se mi absolutně nelíbilo a můj názor je ten, že to tvůrci až moc překombinovali :( Kdo viděl, ať posoudí sám :)


V neděli jsme si trošku déle přispali, po dlouhé době jsme vstávali až těsně před obědem, který byl ještě potřeba uvařit :D No ale zvládli jsme to a odpoledne jsme se vydali za Davidovými rodičemi na krátkou návštěvu :)
A konečně jsem vyzkoušela mefuňkovou fofolu :D


Víkend opět rychle utekl, nic jiného jsem ani nečekala. 
Už od pondělí je škaredě, prší a je zima. Už aby bylo konečně léto! 
Tento víkend, jak jsem psala, nás čekají padesátiny, takže jídlo, pití, zábava, už teď se připravuji :)
Pomalu už se začínám dívat na dovolenou, letos jsme to nechali na poslední chvíli, asi pojedeme last minute :)
Tak mějte krásný týden

P.S.: Fotky nejsou focené foťákem, ale mobilem, proto taková kvalita :( poslední dobou jsem propadla Instagramu, takže fotky přidávám z tama :) Určitě to ale brzo napravím :)

5 komentářů:

  1. A jaká je ta mefuňková? Já zatím odolávám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě chutnala ze všech nejvíc :-) ale vanilková je také dobrá :-)

      Vymazat
    2. Tak to budu muset vyzkoušet.) Vanilková mě taky dostala:)

      Vymazat
  2. Ahoj Klárka. Ja som bola minulý týždeň tiež na Život je život. A tiež mi tam tie prestrihy na Jamesa Bonda nesedeli. Neboli sme ani nadšení, ale zase, videli sme aj horšie filmy. :) Maj sa krásne. Dana :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)