středa 17. června 2015

Večerní relax

Čas od času je potřeba se uvolnit, odreagovat se :) A mým relaxem jsou knihy a časopisy. 
Mám dva své nejoblíbenější, Žena a život a Joy. Na Ženu a život jsem narazila náhodou, cca před 2 lety, kdy jsem se nudila a půjčila jsem si od mamky pár časopisů. Jedním z nich byla právě Žena a život a už tehdy jsem zjistila, že zde najdu úplně všechno. Od té doby si ho pravidelně kupuji, každé dva týdny a vždycky se na něho hrozně těším, až si s ním sednu, začtu se a budu si užívat chvilku klidu :)
Časopis Joy si kupuji chvíli, cca půl roku. Mnoho lidí, co jsem se ptala, tak si ho nekupuje skrz to, že tam "není žádné čtení". Já ale hltám každé slovo, každou stránku. Už uvažuji i o předprodeji :) U Ženy a život stále čekám, asi třeba na nějaký vhodný dárek k Vánocům, či narozeninám, nechám se překvapit :D
No a včera jsem byla hodně unavená, pořád jsem se po týdnu vracela ke starým věcem, které mi nedali spát a tak jsem si řekla, že nic dělat nebudu, nakrájela jsem si čerstvý meloun, zapálila svíčku a četla a četla.
A musím říct, že jsem jako znovuzrozená :)




A také bych Vám chtěla ukázat svou novou plážovou tašku, je naprosto boží, krásné barvičky :) Jsem zaregistrovaná u Yves Rocher, takže mi každý měsíc chodí různé akční nabídky a když jsem uviděla tuto tašku, která je k nákupu zdarma, strašně jsem ji chtěla. Problém je v tom, že nejbližší prodejna je pro mě v Brně, trochu z ruky, celý výlet by mě vyšel dráž než celá taška :D Takže když minulý víkend vyrazila do Brna mamka na nákupy, vrazila jsem jí leták do ruky se slovy "Toto mi přivez" :) Mám prostě tu nejhodnější maminku :)




A co Vy, jak nejlépe relaxujete, také rádi čtete?
A znáte tuto značku kosmetiky?


6 komentářů:

  1. Já vím , že jsem nejhodnější...

    OdpovědětVymazat
  2. Klárko také jsem časopiso-čtenářka :o)))) je fajn udělat si takovou chvilku nad časopisy...
    Kabela je úžasná a není nad hodnou maminku :o)
    Měj se moc hezky.Martina

    OdpovědětVymazat
  3. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež kupujem ženu a život, vlastne kupujm prevažne české časáky:)), milujem čítanie, je to skvelý relax...

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež kupujem ženu a život, vlastne kupujm prevažne české časáky:)), milujem čítanie, je to skvelý relax...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)