úterý 7. dubna 2015

Velikonoce

Tento víkend byl opět náročný. V sobotu jsem byla ještě v práci, takže jsem nestíhala. Došla jsem z práce, pustila jsem se do úklidu, David mezitím uvařil oběd, já upekla štrúdl, jeden s rozinkami, druhý s ořechy. Než jsem pověsila prádlo, půlka plechu už byla pryč :) tak jsem upekla aspoň ještě jednu várku máslových sušenek, abychom něco měli :)
Po obědě jsem si musela chvíli lehnout, jak mě bolela hlava. A v 19h už jsme jeli do Hodonína do kina na Rychle a zběsile 7. Wow, bylo to super, byla jsem nadšená! Až na ten konec, ten byl vážně smutný :( Byla tam vzpomínka na Paula, který zemřel v roce 2013 při autonehodě.
Od maminky jsme dostala tohoto pěkného beránka :)



V neděli jsme si trošku pospali, nemuseli jsme nikam vstávat. Na oběd jsme jeli k Davidovým rodičům. Moc jsem se těšila na Shally, naši fenku, kterou jsme si s sebou na byt vzít nemohli :( Dojeli jsme totálně přecpaní, ještě teď funím :D Večer jsme strávili u televize s naším oblíbeným seriálem.




Miluju tyto závěsné světýlka :) Když jsem tyto vajíčka uviděla v Kik, neváhala jsem ani minutu :)


Pondělí bylo asi nejnáročnější. O půl 8 vstávat a jet po rodinách. Já jela taky, protože jsem byla řidič. Dojeli jsme až na oběd a přemýšleli jsme, kam vyjet na výlet. Nakonec jsme jeli do Lednice na zámek. Když jsme přijeli, krásně svítilo sluníčko. Během 10 minut se zatáhlo, začal poletovat sníh a bylo po výletě :D Chtěla jsem aspoň udělat pár fotek, vezmu foťák a fotím. A něco se mi nezdá. No samozřejmě, zapomněla jsem kartu do foťáku doma, takže počet fotek: 0. Zašli jsme si aspoň na oběd do restaurace a jeli domů. Po cestě jsme se stavili ještě v Tescu, nakoupit pár věci, a hurá do postele. Celý večer jsme strávili nic neděláním, díváním na Dobu ledovou 4 a s nohama na stole :)




I když jsem měla v plánu celý víkend odpočívat, někdy se nám to večer i podařilo, tak mi stejně přišlo, že to byl hodně náročný víkend a už je tu zase úterý a pracovní týden. Naštěstí mám tento víkend volný, David mi sice odjede, ale už se těším, že si konečně odpočinu. Po dlouhé době nás nic nečeká, žádné návštěvy, žádné Velikonoce, žádná práce. Huráá :)

A jaký jste měli Vy prodloužený víkend? :)

9 komentářů:

  1. O víkendu má být krásně tak se natáhneš na sedačku a a budeš relaxovat....

    OdpovědětVymazat
  2. Kláry víkend byl trošku hodička ale v pondělí se už jen hovělo :o)))
    krásný beránek--opravdu se povedl a je to fešák--škoda ho zakousnout :o)))
    máš krásně vesele nazdobeno a koukám že máme jednu stejnou ovečku:o)
    Mě jse moc hezky.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. né hodička ale honička :o))

      Vymazat
    2. Děkuju Marti :-) letos jsem ozdobu moc neřešila :-) beránek je ještě pořád celý :-D
      Hezký den :-)

      Vymazat
  3. Klári taky si toho stihla až až!:)) M.

    OdpovědětVymazat
  4. Barancek je super a svetielka tiez...aj ja rada obcas zajdem do KIK a vzdy tam nieco ulovim :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)