pátek 10. dubna 2015

Wellness víkend v Třebíči

Toto počasí mě už nebaví, vážně. Někdy mi upršené počasí vyhovuje, ale teď už potřebuji sluníčko a dobít baterky. Když jsem listovala fotkami, narazila jsem na wellness víkend, který jsme si udělali v srpnu loňského roku. A vzpomínala, jak to bylo super, víkend plný jídla, odpočinku a jak jsme si užívali jeden druhého.

Vyjeli jsme v pátek po obědě. Radovala jsem se, že nám přeje počasí, protože na víkend hlásili déšť, ale my měli krásně, až trochu vedro :) Do Třebíče nám to od nás trvalo cca 2 hodinky. Dojeli jsme na místo, dali jsme si věci na pokoj a šli se projít, museli jsem využít toho krásného počasí. Navštívili jsme Masarykovu vyhlídku, prošli jsme se Uličkou s rozpěrnými oblouky, šli jsme kolem Židovského hřbitova a prošli jsme se po Třebíčském náměstí. Po procházce nás čekala večeře v místní restauraci dle našeho výběru z menu :) A den jsme zakončili vířivkou :)

V sobotu už to bylo s počasím horší, už v noci pršelo jako z konve a ne a ne přestat. Tak jsme se rozhodli, že místo výletu pojedeme do Jihlavy do nákupního centra City Park. Něco jako Olympie v Brně :) takže nákupy, oběd, nákupy a odjezd domů :) Jakmile jsme vyšli ven, přestalo pršet, tak jsme se ještě jeli podívat do Jaroměřic na barokní zámek. Udělali jsme pár fotek, krátkou procházku a jeli na hotel, protože začalo už zase poprchávat. Dali jsme si sprchu a večer nás čekala tříchodová večeře. Uff, ještě teď funím, když si vzpomenu na to množství jídla, co nám servírovali. Ale bylo to výborné. Po večeři jsme si šli zaplavat do hotelové bazénu a potom na hodinku bowlingu ;) 

V neděli už se blížil čas odjezdu domů, tak jsme uklidili pokoj a vydali se na cestu domů. Byl to suprový víkend, více takových! Tolik energie načerpané, krása. A že nám pršelo? Vůbec nám to nevadilo, hlavně že jsme byli spolu a užili si to :)

Cesta na Masarykovu vyhlídku :)


Cesta na Židovský hřbitov a k Bazilice

Naše velká koupelna :)

A jedno společné foto z Jaroměřic :)

A co Vy, jezdíte také na wellness pobyty?
Tento pobyt jsem koupila na pepa.cz a určitě to nebyl poslední wellness víkend, který jsme si koupili :) 



6 komentářů:

  1. Tak tam muselo být skvěle :o)
    A moc Vám to oběma Klárko sluší...
    Měj se hezky.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, bylo to super :-) Moc děkujeme.
      Hezký zbytek víkendu :-)

      Vymazat
  2. Třebíč je moc hezká, zrovna jsme se odtud dneska vrátili. Tak jsem si vzpomněla na Tebe a na Tvůj příspěvek :-) Je prima, že jste si to užili. Odpočinek je prostě nutný, jen na to člověk občas zapomíná... Hezký večer, P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mě se také v Třebíči moc líbilo :-) je fakt, že na odpočinek většinou zapomínáme :-(
      Měj se hezky, Klariss

      Vymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)