čtvrtek 20. srpna 2015

Nákupy a dárky :)

Tak jak jsem slíbila, venku se ochladilo, tak mám pro Vás další článek, tentokrát nakupovací :)
Od začátku prázdnin jsem se v nákupech docela rozjela a když jsem se tak včera dívala na tu hromadu věcí, rozhodla jsem se nafotit jen to, z čeho mám největší radost a jsou mými TOP výrobky :) Takže, jdeme na to.

Takové korále jsem už dlouho chtěla, a když jsem je viděla v Kyjově na folklorním festivalu, neodolala jsem. Dárek od přítele :) barva růžová, samozřejmě :)



Další dárek je také od přítele a je trošku starší, ale až teď jsem se do ní začetla. Zatím se mi moc líbí :)


No a laky, to je kapitolka sama o sobě, radši už je ani nepočítám, kolik jich mám. První dva zleva jsou dárek od babičky ke svátku, třetí je dárek od mamky a posledním třem jsem neodolala, vše DM drogerie :)
Na laky na nehty jsem opravdu závislá, není týden, kdy bych si jeden nepořídila. Horší je to s jejich uskladněním. Na internetu jsem viděla poličku na laky na nehty a nadchla mě, mám v plánu si jednu takovou udělat přímo na míru, akorát zatím přemýšlím, kam bych ji dala :)


V KIK jsem uviděla tuto  krásnou svíčku, za pár korun, a už jsem ji měla v košíku  :) těším se, až bude venku přituhovat, zapálím si ji a k tomu budu pít teplý čajík :) Mají ji ještě ve větším balení, asi si ji pořídím do páru :)


Další úžasnou věcí, kterou jsem si koupila, je tento jelení lůj na rty od Balea, s příchutí melounu :) Opět DM drogerie, jiné drogerie ani nenavštěvuji :) Musím říct, že něco tak úžasného, jako je tato melounová bomba jsem ještě neměla :) krásně voní, krásně rty zvláční a byl za hubičku :)
Značku Balea mám opravdu ráda. Na to, že je to opravdu cenově dostupná značka, jsem s ní naprosto spokojená a vyhovuje mi :)


Na čem ale poslední dobou ujíždím, jsou výrazné náhrdelníky. Nenosím prsteny, ani řetízky na ruku, nějak na to "nejsem". Ale náhrdelníky se mi poslední dobou opravdu líbí a jejich sbírku opět rozšiřuji :) Tyto jsou z KIK, bílý byl za pouhých 25Kč a druhý, kamínkový za 79Kč :)




Tento klobouk jsem si pořídila v Řecku proti sluníčku a už bez něj nedám ránu ani na koupaliště :) Dřív jsem se hodně styděla nosit takové věci na hlavě, připadalo mi, že mi nic z toho nesluší, ale letos jsem to hodila za hlavu a jsem sama sebou :)


Taky už je nejvyšší čas nakupovat na podzim, takže první kousky už mám doma :) Mikin není nikdy dost. Horní mikiny jsou z obchodu CROPP, naprosto boží obchod, který jsem si zamilovala. 
Mimo jiné sídlí i v Brně v Olympii, a nejdříve na mě působil jako skate obchod, ale po té, co jsme ho s Davidem celý prošli, tak jsme odcházeli se 3 plnými taškami :)
Dolní modrá mikča je z New Yorku, byl to můj oblíbený obchod, ale poslední dobou mi přijde, že tam mají samé "hadry", které po pár vyprání slouží tak na úklid. Ale tato mikča je z pěkného materiálu, a stála 129Kč, to jsem ji tam nechat nemohla :)


A dostáváme se opět ke kosmetice :) Na tuto značku jsem přišla náhodou, kdy jsem na Instagramu na ni viděla reklamu od jedné české moderátorky :) já si vše, ať už knihy nebo kosmetiku vybírám většinou podle obalu a tady jsem se zamilovala. Naprosto jednoduchý obal, ale má své kouzlo :) Nejvíce TOP je pro mě tělový sprej s příchutí kokosu, který je naprosto bombový! Moje mamka kokos nesnáší, ale když ucítila toto, tak se rozplívala :) Heslo této značky zní: BODY TO EAT, což naprosto sedí :) Sehnala jsem na krasa.cz a balíček těchto produktů mě vyšel na cca 400 Kč.



Ovšem největší objevem se pro mě stala tato kráska. Dostala jsem ji od Davida ke svátku a už když jsem ji rozbalila, okouzlila mě svým obalem, přímo královsky vypadajícím. A ta vůně, můj ty bože! Značka: Elizabeth Arden, 5th avenue, NYC premiere :) cítím v ní hlavně pivoňky s vanilkou.
Made in France :)
Mám úžasného muže <3


No a to je z nákupů a dárečků vše :)
Přidávám i foto, jak to u nás poslední 3 dny vypadalo. Jen déšť, krása :) po těch neskutečných vedrech to přímo bodlo :) dnes už svítí slunce, ale já bych spíš radši ten déšť :) už se pomalu ladím na vlnu podzimu, večer dojdu z práce, zapálím svíčku, otevřu knihu a přitom poslouchám bubnování deště na parapet, nádhera :)



Doufám, že Vás tento dlouhý příspěvek neodradil hned na začátku a došli jste až do konce :) Všem Vám děkuji za shlédnutí, mějte krásný zbytek týdne :)

7 komentářů:

  1. Došla do konce a kapičky jsou krásné :o)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy Klárko parádní kousky--jak koupené tak i ty podarované :o) Jsi asi moooooc hodná holka :o)
    Měj se moc hezky.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Elizabeth Arden a jeji 5th Avenue je moje topka, taky Green tea od ní miluji, ale tu gialovou krásku vůbec neznám 🌻 A podzim? To je moje nejmilovanější období :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš čas, vaši návštěvu i milý komentář :-)